Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Delifrance

Κατεψυγμένα Προϊόντα

Διεύθυνση

Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση, Αττική 14451 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104251130

Φαξ

2104925662

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η ιστορία μας ξεκινά στη Γαλλία, την δεκαετία του ΄80, όταν εμπνευστήκαμε την πρώτη προ-ψημένη και κατεψυγμένη μπαγκέτα. Εδώ και 40 χρόνια, η εταιρία Délifrance δεν έπαψε να δημιουργεί προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, κρουασάν και αλμυρά σνακ για τους επαγγελματίες της εστίασης, διανομείς και αρτοποιούς.

Παράγουμε προϊόντα εμπνευσμένα από την Γαλλική τεχνογνωσία. Χάρη στην κληρονομιά, τις χειροποίητες τεχνικές, την παράδοση στην αρτοποιία και τις υψηλές απαιτήσεις μας για γεύση και ποιότητα, επιτρέπουμε στους πελάτες μας σ’ όλο τον κόσμο να προσελκύσουν, να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν τους καταναλωτές τους κάθε στιγμή της ημέρας.


Delifrance - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Delifrance βρισκεται στη διεύθυνση Δερβενίων 37 Μεταμόρφωση, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κατεψυγμένα Προϊόντα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104251130.

Tags

κατεψυγμένα προϊόντα Μεταμόρφωση, προϊόντα ζύμης Μεταμόρφωση, σφολιάτα Μεταμόρφωση, Αττική

Βίντεο

Social Media