Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Δεληγιάννης Dental

Οδοντιατρικά Είδη

Διεύθυνση

Γκότση 10-12, Πάτρα, Αχαΐα 26223 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2610221979

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Δεληγιάννης και ΣIA Ο.Ε., μέλος της ”Unicon Hellas”, δραστηριοποιείται από το 1980 στον χώρο των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών προϊόντων. Με κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών υλικών, μηχανημάτων και συσκευών. Παρέχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε πλούσια γκάμα των προϊόντων των μεγαλύτερων εταιριών που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα και πλήρη διαθεσιμότητα με σύντομους χρόνους παράδοσης και υπευθυνότητα.

Κύριοι στόχοι μας είναι η πλήρης και σωστή ενημέρωση σας για τα νέα προϊόντα στο χώρο, οι ανταγωνιστικές τιμές, η καλλιέργεια της αμφίδρομης σχέσης συνέπειας και αξιοπιστίας που χτίζουν τη μακροχρόνια σχέση μας. Με έδρα την Πάτρα εξυπηρετούμε όλη την ευρύτερη περιοχή και παρέχουμε άμεση διαθεσιμότητα, ενημέρωση για τη χρήση των προϊόντων και παράδοση.

Στη διάθεση σας να εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.


Δεληγιάννης Dental - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Δεληγιάννης Dental βρισκεται στη διεύθυνση Γκότση 10-12 Πάτρα, Αχαΐα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Οδοντιατρικά Είδη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2610221979.

Tags

οδοντιατρικά είδη Πάτρα, εργαλεία μηχανήματα Πάτρα, οδοντοτεχνικά είδη Πάτρα, εμπόριο οδοντιατρικών ειδών Πάτρα, εμπόριο οδοντοτεχνικών ειδών Πάτρα, εμπόριο εργαλείων Πάτρα, εμπόριο οδοντιατρικών μηχανημάτων Πάτρα, shofu Πάτρα, tokuyama Πάτρα, morita Πάτρα, angelus Πάτρα, jota Πάτρα, alpro Πάτρα, diadent Πάτρα, cj optik Πάτρα, woodpecker Πάτρα,vannini Πάτρα, omnichroma Πάτρα, beautifil Πάτρα, orodeka Πάτρα

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Monday : 09:00 - 17:00

Tuesday : 09:00 - 17:00

Wednesday : 09:00 - 17:00

Thursday : 09:00 - 17:00

Friday : 09:00 - 17:00

Social Media