Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Delta Cleaning

Είδη Καθαρισμού

Διεύθυνση

ΒΙ.ΠΕ.Θ. Ο.Τ. 19/33, Σίνδος, Θεσσαλονίκη 57400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310797897

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Delta Cleaning είναι η εταιρία που μπορείτε να εμπιστευθείτε για την παροχή άριστων και με τις τελευταίες προδιαγραφές προϊόντων καθαριότητας και υγιεινής. Συσκευές χώρων υγιεινής, κάδοι απορριμάτων, γάντια καθαρισμού, ιματισμός και γάντια αποτελούν μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που παρέχονται σε επαγγελματίες υγείας αλλά και σε μαζικούς χώρους εστίασης και ξενοδοχεία.


Delta Cleaning - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Delta Cleaning βρισκεται στη διεύθυνση ΒΙ.ΠΕ.Θ. Ο.Τ. 19/33 Σίνδος, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Είδη Καθαρισμού και . Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310797897.

Tags

εξοπλισμός ξενοδοχείων Θεσσαλονίκη, επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού Θεσσαλονίκη, εργαλεία καθαρισμού Θεσσαλονίκη, συσκευές αρωματισμού Θεσσαλονίκη, συσκευές μπάνιου Θεσσαλονίκη, ανοξείδωτοι κάδοι Θεσσαλονίκη, ηλεκτρικά εργαλεία καθαρισμού Θεσσαλονίκη, κάδοι ανακύκλωσης Θεσσαλονίκη, κάδοι απορριμμάτων Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media