Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διαγνωστικό Κέντρο - Mercedes Service

Αντιπροσωπεία & Συνεργείο Αυτοκινήτων
Ηλεκτρολογεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

3ο χλμ ΠΕΟ Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Κατερίνη, Πιερία 60134 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2351030391, 6977520532

Πληροφορίες

Στο συνεργείο Διαγνωστικό Κέντρο - Mercedes Service στην Κατερίνη είμαστε εξειδικευμένοι στο service και τον έλεγχο αυτοκινήτων Mercedes. Επίσης τοποθετούμε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ και με διαγνωστικα εργαλεια τελευταιας τεχνολογιας. Προβαίνουμε σε μηχανολογικους και ηλεκτρικούς ελέγχους.ελεγχος κλιματισμου και cabrio καθως και την επισκευη τους.


Διαγνωστικό Κέντρο - Mercedes Service - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Διαγνωστικό Κέντρο - Mercedes Service βρισκεται στη διεύθυνση 3ο χλμ ΠΕΟ Κατερίνης - Θεσσαλονίκης Κατερίνη, Πιερία και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Αντιπροσωπεία & Συνεργείο Αυτοκινήτων και Ηλεκτρολογεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2351030391.

Tags

εξειδικευμένο συνεργείο mercedes Κατερίνη, ηλεκτρολογείο αυτοκίνητων Κατερίνη, επισκευές αυτοκινήτων Κατερίνη, service κλιματισμού Κατερίνη, ανταλλακτικά αυτοκινήτων Κατερίνη

Βίντεο

Social Media