Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Diarco Chem

Χημικά Προϊόντα

Διεύθυνση

Φωτοπούλου 9, Σκαραμαγκάς, Αττική 12461 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105580250, 2105580251

Φαξ

2105580262

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η DIARCO CHEM, ευρισκόμενη ήδη υπό την διοίκηση της 2ης γενιάς, χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, την υψηλού επιπέδου οργάνωση και την φιλοσοφία Ολικής Ποιότητας, ακολουθεί διαρκώς ανερχόμενη πορεία και πλέον, έχει καθιερωθεί ως μία από τις δυναμικότερες Εταιρίες στον τομέα επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού, υγιεινής και επεξεργασίας νερού.

Η Εταιρία διαθέτει σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με ειδικό τμήμα έρευνας για την δημιουργία νέων και εξειδικευμένων προϊόντων, με μεγάλη δυνατότητα παραγωγής, στην βιομηχανική ζώνη του Σκαραμαγκά Αττικής.

Η DIARCO CHEM είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 - 14001-45001 και συμμετέχει στο Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.).

Φιλοσοφία της DIARCO CHEM είναι η εφαρμογή Ολικής Ποιότητας σε όλο το φάσμα των λειτουργιών και δραστηριοτήτων της Εταιρίας, με σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που λειτουργεί σε περιβάλλον υψηλής παραγωγικότητας και με υψηλή Εταιρική Ευθύνη σε θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Συνεισφοράς.


Diarco Chem - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Diarco Chem βρισκεται στη διεύθυνση Φωτοπούλου 9 Σκαραμαγκάς, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Χημικά Προϊόντα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105580250.

Tags

χημικά προϊόντα Χαϊδάρι, εμπόριο χημικών προϊόντων Χαϊδάρι, παράγωγη χημικών Χαϊδάρι, χημικά Χαϊδάρι, χημικά προϊόντα Χαϊδάρι, ταπητοκαθαριστήρια Χαϊδάρι, παραγωγή απορρυπαντικών Χαϊδάρι, καθαριστικά Χαϊδάρι, αναλώσιμα Χαϊδάρι, αντισηπτικά Χαϊδάρι, γάντια Χαϊδάρι, Σκαραμαγκάς, Αθήνα

Βίντεο

Social Media