Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Δίας Group

Ενοικιάσεις Κάδων

Διεύθυνση

Υψηλάντου 30, Κερατσίνι, Αττική 18758 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104314213, 6984944450

Φαξ

2104314213

Πληροφορίες

Η επιχείρησή μας “ΔΙΑΣ GROUP” η οποία εδρεύει στο Κερατσίνι Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με χωματουργικές εργασίες και ενοικιάσεις κάδων μπαζών, προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους κ.α. σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και κάδους σε διάφορα μεγέθη, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε αλλά και να σας εξυπηρετήσουμε για την εύκολη, γρήγορη και ακούραστη μεταφορά των μπαζών από οικοδομές.

Είμαστε στην διάθεσή σας για όποιες χωματουργικές εργασίες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο Κερατσίνι και σε όλη την Αττική. Με ένα τηλεφώνημα σας παρέχουμε υπηρεσίες ενοικιάσεις κάδων μπαζών άμεσα και κυρίως οικονομικά.


Δίας Group - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Δίας Group βρισκεται στη διεύθυνση Υψηλάντου 30 Κερατσίνι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιάσεις Κάδων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104314213.

Tags

ενοικιάσεις κάδων Κερατσίνι, χωματουργικές εργασίες Κερατσίνι, μεταφορά μπαζών Κερατσίνι, καθαρισμοί χώρων Κερατσίνι, χωματουργικά Κερατσίνι, κατεδαφίσεις Κερατσίνι, εκσκαφές Κερατσίνι, εκβραχισμοί Πειραιάς, Αθήνα, Αττική

Βίντεο

Social Media