Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Δομηλεκτρική

Τεχνική Εταιρεία

Διεύθυνση

Μιχαήλ Παπακωνσταντίνου 18, Παιανία, Αττική 19002 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106640855

Φαξ

2106640856

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην τεχνική εταιρεία "Δομοηλεκτρική" ασχολούμαστε με την επίβλεψη και κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων με μια πολυέμπειρη ομάδα που συνεχώς εκπαιδεύεται με υψηλού επιπέδου προδιαγραφές σε όλες τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές.

Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μέσα από μια καλή και αποτελεσματική επικοινωνία.

Θέλοντας να συμβαδίζουμε με διεθνή ποιοτικά πρότυπα διαθέτουμε ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2015 που αφορά τη διαχείριση ποιότητας για την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων και ανακαινίσεων.


Δομηλεκτρική - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Δομηλεκτρική βρισκεται στη διεύθυνση Μιχαήλ Παπακωνσταντίνου 18 Παιανία, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τεχνική Εταιρεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106640855.

Tags

τεχνική εταιρεία Παιανία, επίβλεψη δημόσιων έργων Παιανία, κατασκευή δημόσιων έργων Παιανία, επίβλεψη ιδιωτικών έργων Παιανία, κατασκευή ιδιωτικών έργων Παιανία

Βίντεο

Social Media