Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Δομοτεχνική

Τεχνική Εταιρεία

Διεύθυνση

Γραμματικογιάννη, Καπανδρίτι, Αττική 19014 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2295053111, 6974964972

Φαξ

2295053110

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Βασιζόμενοι σε αξίες όπως η υπευθυνότητα και η δημιουργικότητα, η εταιρεία μας καθιέρωσε ένα αξιόπιστο όνομα στον χώρο των κατασκευών.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετράει 40 χρόνια εμπειρίας, που διακρίνεται για την ικανότητα, εχεμύθεια και σεβασμό προς στους πελάτες της. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, τη μηχανολογία και τις ανάγκες σας, δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στην λειτουργικότητα, επιτυγχάνουμε την οικοδόμηση μιας κατοικίας, ζωντανής αλλά παράλληλα και διαχρονικής, που θα την απολαμβάνετε μια ζωή. Με μια μεγάλη παράδοση να μεταδίδεται από γενεά σε γενεά και δίνοντας βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό (Πολ. Μηχανικούς, Μηχανολόγους, εργολάβους, σχεδιαστές, οικονομολόγους, νομικούς και συμβολαιογράφους) μπορούμε να αναλάβουμε έργα, ιδιαίτερης σύνθεσης και δυσκολίες.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας Domohome Architecture & Design δραστηριοποιείται και στις αγοροπωλησίες.

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι, να βρείτε το κατάλληλο επαγγελματικό χώρο ή το ιδανικό ακίνητο εκμετάλλευσης, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή με γνώμονα τις επιθυμίες σας και πάνω από όλα το συμφέρον σας.


Δομοτεχνική - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Δομοτεχνική βρισκεται στη διεύθυνση Γραμματικογιάννη Καπανδρίτι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τεχνική Εταιρεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2295053111.

Tags

τεχνική εταιρεία Καπανδρίτι, κατασκευαστική εταιρεία Καπανδρίτι, τεχνικό γραφείο Καπανδρίτι, μεσιτικό γραφείο Καπανδρίτι, ενεργειακά πιστοποιητικά Καπανδρίτη, εκτίμηση ακινήτου Καπανδρίτη, τακτοποίηση αυθαιρέτων Καπανδρίτη, ανακαινίσεις Καπανδρίτη, δάνεια Καπανδρίτη, Καπανδρίτη, Αττική

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Monday : 10:00 - 17:00

Tuesday : 10:00 - 17:00

Wednesday : 10:00 - 17:00

Thursday : 10:00 - 17:00

Friday : 10:00 - 17:00

Social Media