Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Dragon Clean

Χαρτικά Είδη

Διεύθυνση

Τμώλου 38, Βύρωνας, Αττική 16233 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2107640046

Πληροφορίες

Σκοπός της εταιρείας είναι το χονδρικό κ λιανικό εμπόριο χαρτιού υγείας, χαρτομάντιλων, μαντηλιών & πετσετών καθαρισμού προσώπου, τραπεζομάντιλων & πετσετών φαγητού, σκουπών, βουρτσών και συναφών υλικών για την καθαριότητα.
Χονδρικό και λιανικό εμπόριο χαρτιού και χαρτονίου, μηχανημάτων καθαρισμού γεμίσματος - συσκευασίας - περιτυλίγματος φιαλών καθώς και την συντήρηση των ανωτέρω μηχανημάτων . Χονδρικό & λιανικό εμπόριο ειδών δώρου.
Η εταιρεία δύναται να εισάγει τα ανωτέρω προϊόντα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως κ από τρίτες χώρες.
Για την επίτευξη του σκοπού της η εταιρεία δύναται να συστήνει με άλλα νομικά ή φυσικά πρόσωπα, εταιρείες κάθε τύπου που επιδιώκουν τον ίδιο, παρεμφερή, η άλλα σκοπό.


Dragon Clean - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Dragon Clean βρισκεται στη διεύθυνση Τμώλου 38 Βύρωνας, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Χαρτικά Είδη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2107640046.

Tags

χαρτικά Βύρωνας, απορρυπαντικά Βύρωνας, εμπόριο χαρτικών Βύρωνας, εμπόριο απορρυπαντικών Βύρωνας, είδη καθαρισμού Βύρωνας, είδη συσκευασίας Βύρωνας, είδη προσωπικής υγιεινής Βύρωνας, Αττική

Βίντεο

Social Media