Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ear Aid

Ακουστικά Βαρηκοΐας

Διεύθυνση

Καραολή Δημητρίου 142, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη 56224 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310765638, 6970849728

Φαξ

2310765638

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Ear aid δημιουργήθηκε το 2009 για να εξυπηρετήσει με το εξειδικευμένο της προσωπικό και τις προηγμένες υπηρεσίες της, τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.
Όπου και αν πάτε, ότι και αν κάνετε, θέλουμε να ακούτε και να κατανοείτε με αυτοπεποίθηση. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, σας περιμένουμε για να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες σας όχι μόνο για να ακούτε αλλά και για να κατανοείτε καλύτερα, σχεδόν σε κάθε κατάσταση ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητική είναι.
Σε μας μπορείτε επίσης να βρείτε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τα ακουστικά σας, μπαταρίες όλων των τύπων, καθώς επίσης και μια πληθώρα συσκευών όπως ακουστικά ακρόασης τηλεόρασης, τηλέφωνα, ωτοασπίδες που θα κάνουν την καθημερινότητά σας άνετη και χωρίς περιορισμούς.
Αποστολή μας είναι να σας φέρουμε σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο των ήχων.
H earaid είναι Αναγνωριμένο Κέντρο Εφαρμογής από τον Σύλλογο Ακοοπροθετιστών Ελλάδος. Επίσης έχει αποκτήσει και διατηρεί τις απαραίτητες πιστοποιήσεις όπως απαιτεί η σχετική ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία (ΔΥ8δ/1384). Είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ για χρήση της επιδότησης ασφαλισμένου.


Ear Aid - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ear Aid βρισκεται στη διεύθυνση Καραολή Δημητρίου 142 Εύοσμος, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ακουστικά Βαρηκοΐας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310765638.

Tags

ακουστικά βαρηκοΐας Εύοσμος, ακουστικά βαρηκοΐας Εύοσμος, βοηθήματα ακοής Εύοσμος, παιδική βαρηκοΐα Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Εύοσμος, μπαταρίες ακουστικών Εύοσμος, αναλώσιμα ακουστικών Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media