Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Νηρέας Easy Cargo

Διεθνείς Μεταφορές

Διεύθυνση

Προύσης 1, Κερατσίνι, Αττική 18755 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104010828

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην επιχείρηση μεταφορών "Easy Cargo" θα εμπισευτείτε τα εμπορεύματά σας ώστε να μεταφερθούν οπουδήποτε στον κόσμο με ασφάλεια και σιγουριά. Η πολυέμπειρη ομάδα της επιχείρησης θα αναλάβει τη μεταφορά του αντικειμένου που θέλετε και με ταχύτητα, επαγγελματισμό και τις πιο οικονομικές τιμές θα το παραδώσει στον προορισμό του.


Νηρέας Easy Cargo - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Νηρέας Easy Cargo βρισκεται στη διεύθυνση Προύσης 1 Κερατσίνι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Διεθνείς Μεταφορές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104010828.

Tags

μεταφορές Τουρκία Πειραιάς, διεθνείς μεταφορές Τουρκία Πειραιάς, διεθνείς μεταφορές Πειραιάς, εκτελωνισμοί Πειραιάς, μεταφορική Πειραιάς, αεροπορικές μεταφορές Πειραιάς, logistics Πειραιάς, μεταφορές σε Βαλκάνια Πειραιάς, θαλάσσιες μεταφορές μεγάλα λιμάνια Πειραιάς, οδική μεταφορά Πειραιάς, Κερατσίνι

Βίντεο

Social Media