Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Εγνατία Α.Τ.Ε.Β.Ε.

Τεχνική Εταιρεία

Διεύθυνση

Παύλου Μελά 57, Γρεβενά, Γρεβενά 51100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2462085494

Φαξ

2462087087

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Τεχνική εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1997 από τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο της εταιρείας κ.Παναγιώτη Αποστολίδη. Η εταιρεία διαθέτει πτυχίο 4ης τάξεως ΜΕΕΠ στις κατηγορίες των έργων Οδοποιίας, Οικοδομικών, Υδραυλικών, Ηλεκτρομηχανολογικών και Βιομηχανικών. Η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. απασχολεί άριστα καταρτισμένο προσωπικό με μεγάλη πείρα καθώς και έμπειρο εργατοτεχνικό δυναμικό. Διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό, τον οποίο ανανεώνει συνεχώς ώστε να εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες για την άρτια εκτέλεση των έργων της και την επίτευξη των στόχων της. Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητα γραφεία συνολικής επιφάνειας 333 τ.μ., ενώ διαθέτει και Εργοστάσιο Παραγωγής Ασφαλτοσκυροδέματος στο 8ο χλμ Γρεβενών - Πόρου.


Εγνατία Α.Τ.Ε.Β.Ε. - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Εγνατία Α.Τ.Ε.Β.Ε. βρισκεται στη διεύθυνση Παύλου Μελά 57 Γρεβενά, Γρεβενά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τεχνική Εταιρεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2462085494.

Tags

τεχνική εταιρία Γρεβενά, κατασκευαστική εταιρία Γρεβενά, κατασκευή σκυροδέματος Γρεβενά, οδοποιία Γρεβενά

Βίντεο

Social Media