Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

ΕΚΟ Σαουλίδης Θεόδωρος

Πρατήρια Καυσίμων

Διεύθυνση

Μεγάλου Αλεξάνδρου 66, Πολύκαστρο, Κιλκίς 61200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2343024963, 2343024334, 2343022391

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Σε κομβικό σημείο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων βρίσκεται ο πολυχώρος ΕΚΟ Plaza ο οποίος είναι αναπτυγμένος και διαμορφωμένος σε δυο Σταθμούς Εξυπηρέτησης, ο ένας παράλληλα από τον άλλο, ακολουθώντας τα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ).

Ο πολυχώρος ΕΚΟ Plaza λειτουργεί όλο το 24ώρο, με τους δυο παράλληλους Σταθμούς Εξυπηρέτησης του και μπορεί να εξυπηρετήσει τους ταξιδιώτες που κινούνται πάνω στα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών Ευζώνων, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Η παρκίδα φορτηγών και λεωφορείων της ΕΚΟ Plaza, χωρητικότητας 40 οχημάτων, εξυπηρετεί τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές προσφέροντας στάση και διανυκτέρευση, με ασφάλεια και άνεση.

Το προσωπικό της ΕΚΟ Plaza είναι πάντα στην διάθεση του ταξιδιώτη και αυτοκινητιστή για την άριστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση τους όλο το 24ωρο!


ΕΚΟ Σαουλίδης Θεόδωρος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, ΕΚΟ Σαουλίδης Θεόδωρος βρισκεται στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 66 Πολύκαστρο, Κιλκίς και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Πρατήρια Καυσίμων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2343024963.

Tags

eko Πολύκαστρο, πρατήριο υγρών καυσίμων Πολύκαστρο, βενζινάδικο Πολύκαστρο, Κιλκίς

Βίντεο

Social Media