Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

ΕΚΟ Σκληρός Χρήστος

Πρατήρια Καυσίμων

Διεύθυνση

Βαθύ, Ιθάκη, Κεφαλονιά 28300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2674033585, 6977773885

Φαξ

2674033585

Πληροφορίες

Στο βενζινάδικο μας “ΕΚΟ | Σκληρός Χρήστος” το οποίο εδρεύει στην Ιθάκη και πιο συγκεκριμένα στο Βαθύ, σας περιμένει μία έμπειρη και ευγενική ομάδα που έχει ως στόχο να σας προσφέρει υπηρεσίες και καύσιμα υψηλής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Επισκεφτείτε το βενζινάδικο μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα καλύψει άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες σας σε καύσιμα ΕΚΟ, ενώ μπορεί να αναλάβει και το πλύσιμο του οχήματός σας σε οικονομικές τιμές. Ακόμα, το βενζινάδικο μας διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα σας προμηθεύει με πετρέλαιο θέρμανσης άριστης ποιότητας, καθώς και καύσιμα για τον ανεφοδιασμό σκαφών, φροντίζοντας να μην ξεμένετε ποτέ.


ΕΚΟ Σκληρός Χρήστος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, ΕΚΟ Σκληρός Χρήστος βρισκεται στη διεύθυνση Βαθύ Ιθάκη, Κεφαλονιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Πρατήρια Καυσίμων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2674033585.

Tags

πρατήριο υγρών καυσίμων Ιθάκη, καύσιμα Ιθάκη, βενζινάδικο Ιθάκη, διανομή πετρελαίου θέρμανσης Ιθάκη, εφοδιασμός σκαφών Ιθάκη, Κεφαλονιά

Βίντεο

Social Media