Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Εκπαιδευτήρια Βούλας Καλάνδρου

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια

Διεύθυνση

Ειρήνης 4, Παλλήνη, Αττική 15351 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106668744, 2106669173

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στόχος του σχολείου μας είναι, πρωτίστως η συναισθηματική εξέλιξη των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τη γνώση που πρέπει να αφομοιώσουν, ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξής τους.

Είναι βέβαιο πως τα παιδιά μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους όταν βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που νιώθουν ασφάλεια και προϋπόθεση είναι η συναισθηματική σταθερότητα.

Στο σχολείο μας οργανώνεται και λειτουργεί με απόλυτη συνεργασία και υπευθυνότητα, η σχολική δράση που οδηγεί στην κατάκτηση της χαράς και της γνώσης.

Έτσι ήρεμα και μεθοδικά οδηγούνται στην εποικοδομητική μάθηση, την επινοητικότητα και δημιουργικότητα, το σεβασμό και την πρωτοβουλία.

Με μία λέξη η φιλοσοφία μας έχει κύριο συστατικό την αγάπη.


Εκπαιδευτήρια Βούλας Καλάνδρου - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Εκπαιδευτήρια Βούλας Καλάνδρου βρισκεται στη διεύθυνση Ειρήνης 4 Παλλήνη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106668744.

Tags

ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Παλλήνη, παιδικός σταθμός Παλλήνη, νηπιαγωγείο Παλλήνη, δημοτικό Παλλήνη, Αττική

Βίντεο

Social Media