Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Διεύθυνση

Μαρίνου Αντύπα 40, Θέρμη, Θεσσαλονίκη 57001 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310805605

Φαξ

2310805604

Ιστότοπος

Πληροφορίες

H Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2011 στη Θεσσαλονίκη

από μία ομάδα δυναμικών και ικανών στελεχών με πολυετή πείρα στο χώρο των γραφικών τεχνών.

Από τα πρώτα της βήματα, βασική φιλοσοφία της αποτέλεσε η προσπάθεια για ποιότητα.

Ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, που συνεπάγεται λεπτομερή έλεγχο και αυστηρές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Επιλεγμένο και έμπειρο επιτελείο συνεργατών. Πραγματική φιλική διάθεση εξυπηρέτησης του κάθε πελάτη ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον όγκο της εργασίας.

Με σύστημα αλλά και όραμα, η εταιρία μεγαλώνει, αποκτώντας σταδιακά το μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτεί μια σύγχρονη καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα.

Σήμερα με το ίδιο πάθος για ποιοτική εργασία και διάθεση εξυπηρέτησης, η εταιρία συνεχίζει να επενδύει. Έχοντας την εκτίμηση και την αποδοχή της αγοράς στο προϊόν που παράγει και χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, θεωρείται μία από τις πλέον ολοκληρωμένες και αξιόπιστες προτάσεις στο χώρο της εκτύπωσης.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί μια σύγχρονη μονάδα προεκτύπωσης. Η Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης εκμεταλλευόμενη την τεχνογνωσία της στον τομέα της offset και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, έχει διαμορφώσει ένα σύγχρονο κέντρο ψηφιακής (digital) εκτύπωσης μικρού και μεγάλου μεγέθους.

Σήμερα, η Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης αποτελεί μια σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα με καθετοποιημένη οργάνωση από την εκτύπωση έως και την βιβλιοδεσία και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που διασφαλίζει το ποιοτικό αποτέλεσμα και καλύπτει κάθε εκτυπωτική ανάγκη.


Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Εκτυπωτική Θεσσαλονίκης βρισκεται στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 40 Θέρμη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ψηφιακές εκτυπώσεις. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310805605.

Tags

ψηφιακές εκτυπώσεις Θέρμη, εκτυπώσεις Θέρμη, επιγραφές Θέρμη, επαγγελματικά δώρα Θέρμη, πλαστικοποίηση Θέρμη, επαγγελματικές κάρτες Θέρμη, προσκλητήρια Θέρμη, διαφημιστικά προϊόντα Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media