Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Elena Studios

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Ρουσούμ Γιαλός, Αλόννησος, Μαγνησία 37005 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2424065747, 6984117331

Πληροφορίες

Στην πανέμορφη Αλόννησο, στην καρδιά του Ρουσούμ Γιαλού βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα Έλενα. Απέχουν οχτακόσια μέτρα από το Πατητήρι και πενήντα μέτρα από την γαλαζοπράσινη παραλία του Ρουσούμ Γιαλού. Αποτελούνται από έξι δίκλινα δωμάτια, τρία studios και ένα διαμέρισμα. Τα δίκλινα διαθέτουν αυτόνομο μπαλκόνι και μπάνιο, τηλεόραση, ψυγείο και κλιματισμό, ενώ τα studios και το διαμέρισμα διαθέτουν και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Τα περισσότερα προσφέρουν μοναδική θέα στην θάλασσα. Ειδικές τιμές για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο.


Elena Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Elena Studios βρισκεται στη διεύθυνση Ρουσούμ Γιαλός Αλόννησος, Μαγνησία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2424065747.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Ρουσούμ Γιαλός, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ρουσούμ Γιαλός, διακοπές Ρουσούμ Γιαλός, διαμονή Ρουσούμ Γιαλός Αλόννησος, studios in Alonnisos, apartments in Alonnisos, rooms to let in Alonnisos

Βίντεο

Social Media