Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Έλενα

Ταβέρνες

Διεύθυνση

Γένι, Λευκάδα, Λευκάδα 31100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2645095462, 6936749668

Πληροφορίες

Δέστε το σκάφος και ελάτε να δοκιμάσετε τα υπέροχα φαγητά μας! Το εστιατόριό μας βρίσκεται σε ένα άκρως ειδυλλιακό περιβάλλον, κάτω από μεγάλα δέντρα δίπλα στη θάλασσα... Με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να δένετε το σκάφος σας! Όμορφη. φιλική ατμόσφαιρα, γρήγορο service, λογικές τιμές και φυσικά ολόφρεσκα προϊόντα, επιλεγμένα πάντα από εμάς. Με άλλα λόγια απλά "Ταβέρνα Έλενα". Εγγυημένη ποιότητα! Καθημερινά προμηθευόμαστε ψάρια από δικά μας καΐκια. Το ελαιόλαδο επίσης που χρησιμοποιούμε είναι δικής μας παραγωγής διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των φαγητών μας! Δέστε το σκάφος σας και...ελάτε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ μας: Γαύρος Μαρινάτος - Αστακομακαρονάδα - Ψαρόσουπα & Στιφάδο!!!


Έλενα - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Έλενα βρισκεται στη διεύθυνση Γένι Λευκάδα, Λευκάδα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ταβέρνες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2645095462.

Tags

ταβέρνα Λευκάδα, εστιατόριο Λευκάδα, διοργάνωση εκδηλώσεων γάμου Λευκάδα, διοργάνωση εκδηλώσεων βάπτισης Λευκάδα, Γένι

Βίντεο

Social Media