Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος

Ξυλεία

Διεύθυνση

Σολωμού 35, Ανω Λιόσια, Αττική 13341 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102480423

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η επιχείρηση του Ελευθεριάδη Κωνσταντίνου βρίσκεται στην περιοχή Άνω Λιόσια Αττικής στην οδό Σολωμού 29 και δραστηριοποιείται στο Εμπόριο ξυλείας.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και βρισκόμαστε στον χώρο του εμπορίου και επεξεργασίας ξυλείας εδώ και 3 γενιές προσφέροντας ποιοτικές λύσεις.

Προμηθευόμαστε την ξυλεία μας από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας προσφέροντας σας έτσι τα καλύτερα προϊόντα ενώ ταυτόχρονα ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες εξελίξεις στον χώρο μας.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό προσφέροντας έτσι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.


Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος βρισκεται στη διεύθυνση Σολωμού 35 Ανω Λιόσια, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξυλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102480423.

Tags

ξυλεία Άνω Λιόσια, εμπόριο ξυλείας Άνω Λιόσια, κουζίνες Άνω Λιόσια, μελαμίνες Άνω Λιόσια, Αττική

Βίντεο

Social Media