Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Elixir Beauty and Relax

Κέντρο Αισθητικής

Διεύθυνση

Καρτεράδος, Θήρα, Σαντορίνη, Κυκλάδες 84700 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2286021350

Φαξ

2286021351

Πληροφορίες

Με τις πιο σύγχρονες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα σας περιμένουμε ώστε να σας απαλλάξουμε από άγχη και σκοτούρες και να αφεθείτε στη φροντίδα μας.
Παρέχουμε θεραπείες διαφόρων επιπέδων για το πρόσωπο (καθαρισμό βαθύ και μη, με οξέα φρούτων, μη ενέσιμες μπότοξ, φωτοοιστρογόνα κλπ), για το σώμα (κρυολιπόλυση, λιπογλυπτική,ραδιοσυχνότητες),


Elixir Beauty and Relax - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Elixir Beauty and Relax βρισκεται στη διεύθυνση Καρτεράδος, Θήρα Σαντορίνη, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κέντρο Αισθητικής. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2286021350.

Tags

κέντρο αισθητικής Σαντορίνη, ινστιτούτο αισθητικής Σαντορίνη, κέντρο αδυνατίσματος Σαντορίνη, μανικιούρ Σαντορίνη, πεντικιούρ Σαντορίνη, μακιγιάζ Σαντορίνη, αποτρίχωση Σαντορίνη, κρυολιπόλυση Σαντορίνη, microblanding tattoo Σαντορίνη, extensions βλεφαρίδες Σαντορίνη, Θήρα

Βίντεο

Social Media