Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ελλαγκρικόλ ΜΕΠΕ

Γεωργικά Εργαλεία

Διεύθυνση

6ο Χλμ. ΠΕΟ Λάρισας Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Λάρισα 41500 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2410575101, 2410575400

Φαξ

2410575102

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας ασχολείται με το εμπόριο CNH γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα από το 1950. Είμαστε κύριοι αντιπρόσωποι της CASE IH – STEYR και John Deere στη Λάρισα. Πλέον στην ΕΛΛΑΓΚΡΙΚΟΛ λειτουργεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τα γεωργικά και χωματουργικά μηχανήματα New Holland.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στα μηχανήματα του ομίλου CNH, ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός και η μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών εγγυώνται την άμεση, οικονομική και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας.


Ελλαγκρικόλ ΜΕΠΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ελλαγκρικόλ ΜΕΠΕ βρισκεται στη διεύθυνση 6ο Χλμ. ΠΕΟ Λάρισας Θεσσαλονίκης Λάρισα, Λάρισα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γεωργικά Εργαλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2410575101.

Tags

γεωργικά εργαλεία Λάρισα, γεωργικά μηχανήματα Λάρισα, αντιπροσωπεία γεωργικών μηχανημάτων Λάρισα, new holland Λάρισα, case ih Λάρισα, μεταχειρισμένα τρακτέρ Λάρισα, βαμβακοσυλεκτικές μηχανές Λάρισα, θεριζοαλωνιστικές μηχανές Λάρισα, καινούργια τρακτέρ Λάρισα, τρακτέρ Λάρισα, τρακτέρ new holland Λάρισα, τρακτέρ case ih Λάρισα

Βίντεο

Social Media