Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Άγιος Γεώργιος Πούντας, Σκίαθος, Μαγνησία 37002 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2427024119

Φαξ

2427024118

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το ξενοδοχείο Anamar Skiathos βρίσκεται στο όμορφο νησί της Σκιάθου, ένα χιλιόμετρο ανατολικά της πόλης της Σκιάθου στη μικρή χερσόνησο της «Πούντας». Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο κοντά στην θάλασσα και διαθέτει εκπληκτική θέα στην πόλη λόγο της αρχιτεκτονικής του σχεδίασης. Θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε την ευρύχωρη πισίνα και το μπαρ. Ο μικρός γραφικός κόλπος μπροστά από το ξενοδοχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγκυροβολήσει και να στεγάσει το σκάφος σας. Η εκπληκτική θέα, το δάσος με τα πεύκα, καθώς και η οικογενειακή ατμόσφαιρα, κάνουν το Anamar Skiathos ένα ιδανικό μέρος για να μείνετε για τις διακοπές σας.


Emy Hotel - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Emy Hotel βρισκεται στη διεύθυνση Άγιος Γεώργιος Πούντας Σκίαθος, Μαγνησία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2427024119.

Tags

ξενοδοχείο Σκιάθος, διαμονή Σκιάθος, διακοπές Σκιάθος

Βίντεο

Social Media