Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Εν Λευκώ

Καθαριστήρια Πλυντήρια

Διεύθυνση

Οδυσσέα Ελύτη 20, Μυτιλήνη, Λέσβος 81100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2251046806

Πληροφορίες

Το «Εν Λευκώ» καθαριστήριο - ταπητοκαθαριστήριο, στο πάρκινγκ, της Μυτιλήνης με ιδιοκτήτρια την Ειρήνη Τατάκη, λειτουργεί από το 2003 στον ίδιο ακριβώς χώρο που βρίσκεται και σήμερα.
Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού και χρησιμοποιεί αποκλειστικά επώνυμα και εγγυημένα απορρυπαντικά, φιλικά στο περιβάλλον, έτσι ώστε να παρέχεται ειδική περιποίηση ανάλογα με τις προδιαγραφές του κάθε ενδύματός σας.

Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση Κατ΄οίκον από τα Στεγνοκαθαριστήρια ταπητοκαθαριστήρια ΕΝ ΛΕΥΚΩ. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό ρούχων, σιδέρωμα και καθαρισμούς χαλιών ταπήτων και φλοκατών.

Καθαρισμός ειδών οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.
Σε αυτή τη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται όλων των ειδών οι κουρτίνες (λινές, μεταξωτές, ρόμαν), παπλώματα, κουβέρτες, σεντόνια, ριχτάρια, καλύμματα σαλονιών)


Καθαρισμός νυφικών
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να καθαρίσουμε για σας νυφικά, τουαλέτες και γενικώς ρούχα τα οποία έχουν χάντρες, αξεσουάρ, αγκράφες. Καθαρίστε και φυλάξτε το φόρεμα των ονείρων σας, πραγματικά σαν καινούργιο.
Καθαρισμός στρατιωτικών στολών, γούνες, παλτά, κουστούμια, μπουφάν, φορέματα, παντελόνια και μπουγάδες.


Πλυντήρια ρούχων.
Φέρτε την μπουγάδα σας. Εμείς τα ξεχωρίζουμε σε παρτίδες ανάλογα με τα χρώματα και τα πλένουμε μόνα τους, και ανάλογα με τα είδη. Ξελεκιάζουμε επαγγελματικά ένα- ένα τα ρούχα σας, και εξυπακούεται ότι φεύγουν λεκέδες που δύσκολα θα καθάριζαν με ένα απλό πλύσιμο. Μετά στεγνώνονται σε στεγνωτήριο και κατόπιν σιδερώνονται. ιδανικά πλυντήρια για φοιτητές για εργένηδες και στρατιωτικούς. Ρούχα που μοσχοβολάνε καθαριότητα.


ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ και φύλαξη χαλιών στην Μυτιλήνη.
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΚΕΤΕΣ ΟΙ ΤΑΠΗΤΕΣ ΟΙ ΦΛΟΚΑΤΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξοπλισμένο με τα αρτιότερα μηχανήματα καθαρισμού - εφαρμόζονται μέθοδοι ασφαλούς απολύμανσης - ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ σε ειδικούς χώρους χωρίς ήλιο και ατμοσφαιρική ρύπανση - ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ συσκευασμένα στα ράφια μας προφυλαγμένα από την υγρασία το φως του ήλιου την σκόνη για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε και βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών, καθισμάτων επι τόπου καθαρισμός λεκέδων είτε σε οικιακούς χώρους είτε σε επαγγελματικούς, με ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ καθαριστικά ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Επιστρέφονται στο σπίτι σας καθαρά και απαλλαγμένα από βρωμιές, σκόνες, βακτήρια και ακάρεα.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Υστερα από μία πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο, είμαστε σε θέση με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια μας να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Καθαρισμός ιματισμού ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων εστιάσεως Ασφαλής φύλαξη σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος. Παράδοση – παραλαβή κατόπιν συνεννόησης.


Εν Λευκώ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Εν Λευκώ βρισκεται στη διεύθυνση Οδυσσέα Ελύτη 20 Μυτιλήνη, Λέσβος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Καθαριστήρια Πλυντήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2251046806.

Tags

καθαριστήριο Μυτιλήνη, ταπητοκαθαριστήριο Μυτιλήνη, καθαρισμός ρούχων Μυτιλήνη, καθαρισμός χαλιών Μυτιλήνη, φύλαξη χαλιών Μυτιλήνη, καθαρισμός παπλωμάτων Μυτιλήνη, πλύσιμο κουβερτών Μυτιλήνη, καθαρισμός νυφικών Μυτιλήνη, καθαρισμοί σαλονιών Μυτιλήνη, παράδοση κατ' οίκον Μυτιλήνη

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Monday : 09:00 - 14:00

Tuesday : 09:00 - 14:00 17:30 - 20:30

Wednesday : 09:00 - 14:00

Thursday : 09:00 - 14:00 17:30 - 20:30

Friday : 09:00 - 14:00 17:30 - 20:30

Saturday : 09:00 - 14:00

Social Media