Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Enbio

Διαχείριση Ανακύκλωση Αποβλήτων

Διεύθυνση

Δώριζα 1, Αθήνα, Αττική 11525 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2130373808, 6970807905, 6937550258

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η ENBIO Ε.Π.Ε., που βρίσκεται στην Αθήνα και το αντικείμενο εξειδίκευσής της είναι οι βιολογικοί καθαρισμοί και η επεξεργασία νερού και στερεών – υγρών αποβλήτων, ιδρύθηκε το 2007 στην Πάτρα. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001:2007.

Ξεκίνησε ως εταιρεία έντασης γνώσης με σκοπό την αξιοποίηση καινοτόμων περιβαλλοντικών τεχνολογιών και προϊόντων, τα οποία προκύπτουν ως αποτέλεσμα της πειραματικής διαδικασίας ερευνητικών ιδρυμάτων.
Από το 2015 η εταιρεία μεταφέρθηκε στα νέα της γραφεία στην Αθήνα.

Η ENBIO E.Π.Ε. από τη στιγμή της ίδρυσής της, έχει συμμετάσχει ως εταίρος σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και προγράμματα του NATO στους τομείς των Περιβαλλοντικών Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η πολυετής εμπειρία της ENBIO Ε.Π.Ε. της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει την καλύτερη δυνατή τεχνικά λύση, σε θέματα βιολογικών καθαρισμών και επεξεργασίας νερού και στερεών – υγρών αποβλήτων.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, που βασίζεται στη γνώση και την άρτια επιστημονική μας κατάρτιση.

Σε συνεργασία με μεγάλες ελληνικές εταιρείες και οίκους του εξωτερικού, η επιχείρησή μας προσφέρει στους πελάτες της καινοτόμες ποιοτικές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.


Enbio - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Enbio βρισκεται στη διεύθυνση Δώριζα 1 Αθήνα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Διαχείριση Ανακύκλωση Αποβλήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2130373808.

Tags

βιολογικοί καθαρισμοί Αθήνα, επεξεργασία αποβλήτων Αθήνα, φίλτρα νερού Αθήνα, αντίστροφη όσμωση Αθήνα, αποσκληρυντές νερού Αθήνα, χλωριωτές Αθήνα, φίλτρα UV Αθήνα, χημικοί καθαρισμοί δικτύου Αθήνα, συστήματα επεξεργασίας νερού Αθήνα, κόμπακτ βιολογικοί καθαρισμοί Αθήνα, βιολογικοί καθαρισμοί MBP Αθήνα, βιολογικοί καθαρισμοί MBBP Αθήνα, επεξεργασία βιομηχανικών αποβλήτων Αθήνα, τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων Αθήνα

Βίντεο

Social Media