Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Enpy Apartments

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Φοινικούντα, Μεθώνη, Μεσσηνία 24006 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

6949611556, 6944182393

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το eNPy apartments αποτελείται από 5 σύγχρονα διαμερίσματα (ανακαινισμένα το 2018) που αποπνέουν μια προσιτή θαλπωρή και την αίσθηση μιας ιδιωτικής κατοικίας. Με απαλούς, μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς και minimal διακόσμηση δημιουργείται η αίσθηση ενός οικείου και οικογενειακού περιβάλλοντος. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν βεράντες που μπορεί ο επισκέπτης να χαλαρώσει και να απολαύσει την θέα του καταπράσινου τοπίου. Το κατάλυμα απέχει μόλις 200 μέτρα από την θάλασσα.


Enpy Apartments - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Enpy Apartments βρισκεται στη διεύθυνση Φοινικούντα Μεθώνη, Μεσσηνία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 6949611556.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Φοινικούντα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Φοινικούντα, studios Φοινικούντα, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια Φοινικούντα, πλήρως επιπλωμένα δωμάτια Φοινικούντα, διαμονή Φοινικούντα, rooms to rent Foinikounta, studios Foinikounta

Βίντεο

Social Media