Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Epavli Sapes

Αίθουσες Εκδηλώσεων

Διεύθυνση

1ο Χλμ Σαπών - Κομοτηνής, Σάπες, Ροδόπη 69300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2532021111, 6987220025

Φαξ

2532021111

Πληροφορίες

Το κέντρο δεξιώσεων "ΈΠΑΥΛΗ" στις Σάπες Κομοτηνής είναι ο προορισμός που επιλέγουν από το 2005 όσοι θέλουν να διοργανώσουν μια εξαιρετική εκδήλωση. Δίνουμε έμφαση στη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για κάθε είδους εκδήλωση. Ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσής σας, είτε πρόκειται για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις συλλόγων ή κοινωνικές εκδηλώσεις, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την απόλυτη επιτυχία της.

Η διακόσμηση της αίθουσας εκδηλώσεων προσαρμόζεται ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης και τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να αναμένετε μια εξαιρετική διακόσμηση
που θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα για την εκδήλωσή σας. Ανάλογα με το θέμα και το στυλ που επιθυμείτε.


Epavli Sapes - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Epavli Sapes βρισκεται στη διεύθυνση 1ο Χλμ Σαπών - Κομοτηνής Σάπες, Ροδόπη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αίθουσες Εκδηλώσεων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2532021111.

Tags

αίθουσα εκδηλώσεων Σάπες, χώρος κοινωνικών εκδηλώσεων Σάπες, χώρος εκδηλώσεων Σάπες

Βίντεο

Social Media