Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Επίκεντρο

Βιβλιοπωλεία

Διεύθυνση

Παναγή Τσαλδάρη 43, Ξυλόκαστρο, Κορινθία 20400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2743024828

Φαξ

2743024828

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το νέο ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα epikentroeshop.gr σας προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα ειδών χαρτοπωλείου, δώρα για μικρούς & μεγάλους, Βιβλία (τελευταίες κυκλοφορίες, best sellers και χιλιάδες άλλους τίτλους ελληνικής & ξένης Λογοτεχνίας) και σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις .

Ανακαλύψτε τη μεγάλη μας γκάμα σε γραφική ύλη, αναλώσιμα, είδη οργάνωσης γραφείου, βιβλία, σχολικά καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση μας!
Το κατάστημα μας ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 1998 με εξειδικευμένα προϊόντα ειδών χαρτοπωλείου και όχι μόνο. Ήταν μια προσωπική προσπάθεια και όραμα της ιδιοκτήτριας του, Παπακώστα Μαρία. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων της πόλης του Ξυλοκάστρου και όχι μόνο.

Συνεχίζουμε με πίστη & ζήλο την προσπάθεια μας να καλύπτουμε τις ανάγκες του κοινού μας.

Στο epikentroeshop.gr, θέλουμε οι αγορές σας να είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα και ταυτόχρονα να είναι και ο χώρος στον οποίο θα μπορεί να βρει λύση στις ανάγκες του και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής.

Το κατάστημα μας βρίσκεται Π.Τσαλδάρη 43 Ξυλόκαστρο Κορινθίας Τ.Κ 20400.


Επίκεντρο - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Επίκεντρο βρισκεται στη διεύθυνση Παναγή Τσαλδάρη 43 Ξυλόκαστρο, Κορινθία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βιβλιοπωλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2743024828.

Tags

βιβλιοπωλείο Ξυλόκαστρο, βιβλία Ξυλόκαστρο, σχολικά είδη Ξυλόκαστρο, φωτοτυπίες Ξυλόκαστρο, παιχνίδια Ξυλόκαστρο, είδη δώρων Ξυλόκαστρο, σχολικά βοηθήματα Ξυλόκαστρο, ξενόγλωσσα βιβλία Ξυλόκαστρο, σχολικές τσάντες Ξυλόκαστρο, Κορινθία

Βίντεο

Social Media