Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Επιλογή

Κουρτίνες
Κουρτινόβεργες & Κουρτινόξυλα
Λευκά Είδη
Υφάσματα
Υφάσματα Επιπλώσεων & Καλύμματα

Διεύθυνση

Ασκούτση 2, Ρέθυμνο, Ρέθυμνο 74132 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2831053516, 6947601666, 6947601663

Φαξ

2831029585

Πληροφορίες

Με βαθιά γνώση και εμπειρία, το κατάστημα μας "Επιλογή" στο Ρέθυμνο, προτείνει στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, άψογης αισθητικής και φινέτσας για την δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου.

Οι ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις μας σε διαμερίσματα, βίλλες, εξοχικά, ξενοδοχεία και σκάφη αναψυχής, πάντα στις πιο προσιτές τιμές, δικαίως μας φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

Η πολύχρονη εμπειρία της ομάδας μας, ξεδιπλώνεται μέσα από μία μεγάλη συλλογή από υφάσματα επιπλώσεως, κουρτίνες, κουρτινοξυλα και καλύμματα και επεκτείνεται σε ατομικά προσαρμοσμένες λύσεις που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες σας ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά αισθητικά και ποιοτικά κριτήρια.


Επιλογή - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Επιλογή βρισκεται στη διεύθυνση Ασκούτση 2 Ρέθυμνο, Ρέθυμνο και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Κουρτίνες, Κουρτινόβεργες & Κουρτινόξυλα, Λευκά Είδη, Υφάσματα και Υφάσματα Επιπλώσεων & Καλύμματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2831053516.

Tags

κουρτίνες Ρέθυμνο, κουρτινόξυλα Ρέθυμνο, υφάσματα επίπλων Ρέθυμνο, εξοπλισμός ξενοδοχείων Ρέθυμνο, καλύμματα Ρέθυμνο, ριχτάρια Ρέθυμνο, Ταταράκη Μάγδα Ρέθυμνο, Κρήτη

Βίντεο

Social Media