Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ergasia Stores

Στολές Εργασίας

Διεύθυνση

Δεσποτάκη Παπαδάκη 5, Ιεράπετρα, Λασίθι 72200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2842061576, 6985595161

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το κατάστημα Ergasia Stores διαθέτει ρούχα και παπούτσια για όλους τους εργασιακούς κλάδους! Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και με αποκλειστικό μας κριτήριο την ικανοποίηση των αναγκών σας, επιλέγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε τιμές όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές. Διατηρώντας άριστες συνεργασίες ετών με τους μεγαλύτερους προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές! Με συνεχείς προσθήκες νέων προϊόντων, προσπαθούμε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη, όσο ιδιαίτερη και αν είναι.


Ergasia Stores - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ergasia Stores βρισκεται στη διεύθυνση Δεσποτάκη Παπαδάκη 5 Ιεράπετρα, Λασίθι και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Στολές Εργασίας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2842061576.

Tags

ρούχα εργασίας Ιεράπετρα, είδη προστασίας εργαζομένων Ιεράπετρα, εργατικά ρούχα Ιεράπετρα, κυνηγητικά ρούχα Ιεράπετρα, οικονομικά ρούχα Ιεράπετρα, Λασίθι

Βίντεο

Social Media