Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Έργο Λόγος & Γραφή

Λογοθεραπευτές

Διεύθυνση

Μαραθώνος 77, Εμπορικό Κέντρο Mega Center, Πικέρμι, Αττική 19009 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106035492, 6973664890

Φαξ

2106035492

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η μονάδα μας έχει ως σκοπό την προσφορά ενός ολοκληρωμένου πλαισίου στήριξης σε παιδιά και εφήβους που αντιμετωπίζουν μαθησιακές και συναισθηματικές δυσκολίες, αλλά και στις οικογένειές τους, μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων παρέμβασης, που εφαρμόζονται είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο. Τα παρεχόμενα προγράμματα αφορούν σε δυσκολίες λόγου και ομιλίας, μάθησης, συγκέντρωσης και υπερκινητικότητας, συναισθηματικής και κοινωνικής φύσεως.

group_ex.png
Στόχος μας είναι η πρόληψη, η έγκαιρη αναγνώριση/διάγνωση των δυσκολιών και η ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους. Προκειμένου να επιτευχθεί η άρτια οργάνωση του κάθε προγράμματος, ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο λειτουργίας:
i. Λήψη οικογενειακού και αναπτυξιακού ιστορικού του παιδιού και συμπλήρωση ερωτηματολογίων (ιδανικά παρίστανται και οι δύο γονείς).
ii. Αξιολόγηση του παιδιού από τη διεπιστημονική ομάδα με έγκυρα και αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία, από την ή τις ειδικότητες που κρίνεται απαραίτητο.
iii. Εκτίμηση της αξιολόγησης διεπιστημονικά και οργάνωση της παρέμβασης (προσδιορισμός του είδους και της συχνότητας της παρέμβασης).
iv. Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αξιολογητικής διαδικασίας στους γονείς.
v. Ενημέρωση των γονέων για τους στόχους αρχικά και την πρόοδο του προγράμματος με τακτικά ραντεβού κατά τη διάρκεια και τη λήξη της περιόδου των μαθημάτων.
vi. Επικοινωνία και συνεργασία με την οικογένεια, το σχολείο και όποιον άλλον φορέα ή άτομο εμπλέκεται με το παιδί.


Έργο Λόγος & Γραφή - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Έργο Λόγος & Γραφή βρισκεται στη διεύθυνση Μαραθώνος 77, Εμπορικό Κέντρο Mega Center Πικέρμι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Λογοθεραπευτές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106035492.

Tags

λογοθεραπευτής Πικέρμι, λογοθεραπεία Πικέρμι, εργοθεραπεία Πικέρμι, μαθησιακές δυσκολίες Πικέρμι, αυτισμός Πικέρμι, συμβουλευτική γονέων Πικέρμι, ψυχοεκπαίδευση αυτισμού Πικέρμι, Παλλήνη, Ραφήνα, Σπάτα

Βίντεο

Social Media