Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ε.Ψ.Υ.ΘΕ

Ψυχολόγοι

Διεύθυνση

Ταξιαρχών 116, Δραπετσώνα, Αττική 18648 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104618860, 6945057304, 6909361527

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η Ε.Ψ.Υ.ΘΕ είναι επιστημονική ψυχολογική εταιρεία που στόχο έχει την πρόληψη, την εκπαίδευση, αλλά και την παροχή υψηλών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με σεβασμό στην ανθρώπινη οντότητα. Για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη παρέμβαση, το κέντρο απαρτίζεται από μία διεπιστημονική ομάδαψυχολόγων, ψυχιάτρων, κοινωνικών λειτουργών, παιδοψυχολόγων, παιδοψυχιάτρων, γενικών ιατρών, λογοθεραπευτών και εργοθεραπευτών. Άλλωστε, έρευνες καταδεικνύουνπως οι ανθρωπιστικές επιστήμες δεν είναι μονοδιάστατες. Η συνεργασία και η διάδραση πολλών ειδικών μπορεί να αποφέρει αναμφισβήτητα πολύ καλύτερα αποτελέσματα τόσο στην πρόληψη όσο και στην θεραπεία.

Η ΕΨΥΘΕ δεσμεύεται και ακολουθεί πιστά τους κώδικες δεοντολογίας του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, του Πανελλήνιου Συλλόγου Ψυχολόγων αλλά ακολουθώντας πιστά τις ευρωπαϊκές εξελίξεις στον χώρο της ψυχικής υγείας είναι σε επαφή με τον B.A.C.P( Σύλλογος Βρετανών Ψυχοθεραπευτών) και τον B.P.S(Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων)


Ε.Ψ.Υ.ΘΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ε.Ψ.Υ.ΘΕ βρισκεται στη διεύθυνση Ταξιαρχών 116 Δραπετσώνα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ψυχολόγοι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104618860.

Tags

ψυχολόγος Δραπετσώνα, ψυχοθεραπευτής Δραπετσώνα, απεξάρτηση Δραπετσώνα, συνθετική ψυχοθεραπεία Δραπετσώνα

Βίντεο

Social Media