Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ευ Ζην Κτηματομεσιτικη

Μεσιτικά Γραφεία

Διεύθυνση

Αρχοντάκη Ανδρέα 3 & Βενιζέλου Ελευθερίου, Χανιά, Χανιά 73132 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2821028141, 6931501222, 2821027845

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το γραφείο μας σαν ένα από τα παλαιότερα γραφεία ακινήτων στο Νομό Χανίων της Κρήτης (έδρα Χανιά) δραστηριοποιείται από το 1996 στο χώρο αυτό έχοντας ήδη υλοποιήσει πωλήσεις σημαντικών ακινήτων και project σε επιλεγμένους επενδυτές και ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Στο ενεργητικό της εταιρίας μας υπάρχουν κάθε είδους ακίνητα (π.χ. οικόπεδα και αγροτεμάχια σε επιλεγμένες περιοχές για κατασκευή βιλών εντός ή εκτός οικισμών, παραδοσιακά, ιστορικά κτίρια προς ανακαίνιση, καθώς και έτοιμα κτίσματα από επώνυμους κατασκευαστές, όπως και ακίνητα επένδυσης π.χ. ξενοδοχεία, εμπορικά ακίνητα, και μεγάλες εκτάσεις κατάλληλες για διάφορες χρήσεις -εγκαταστάσεις γκολφ, παραθεριστικούς οικισμούς, συνεταιρισμούς,- κ.α.).

Ένα ικανό επιτελείο συνεργατών βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ακινήτων σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι συνεργασίες μας με επιλεγμένα γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα μας επιτρέπουν πέραν τούτου να δραστηριοποιηθούμε και πανελλαδικά έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στη δημιουργία σοβαρών συνδέσμων και δικτύων συνεργασίας. Όλα τα ακίνητα ελέγχονται σε συνεργασία με ειδικούς εκτιμητές, δικηγόρους, μηχανικούς κ.λπ. προτού προσφερθούν και οι διαπραγματεύσεις με ιδιοκτήτες και αγοραστές γίνονται βάση έγκυρων στοιχείων και συνεχούς έρευνας της αγοράς.


Ευ Ζην Κτηματομεσιτικη - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ευ Ζην Κτηματομεσιτικη βρισκεται στη διεύθυνση Αρχοντάκη Ανδρέα 3 & Βενιζέλου Ελευθερίου Χανιά, Χανιά και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μεσιτικά Γραφεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2821028141.

Tags

μεσιτικό γραφείο Χανιά, μεσιτικά γραφεία Χανιά, κτηματομεσιτική Χανιά, real estate Chania, πωλήσεις κατοικιών Χανιά

Βίντεο

Social Media