Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Eurocargo

Logistics
Διεθνείς Μεταφορές

Διεύθυνση

17ο χλμ ΕΟ Αθηνών Κορίνθου, Ασπρόπυργος, Αττική 19300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105599860, 2310689871, 2310689876

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Προσφέρουμε ένα Πανευρωπαϊκό δίκτυο μεταφορών με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στις διεθνείς μεταφορές. Ένας στόλος από ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα και ένας μεγάλος αριθμός συνεργαζομένων που κινούνται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και στην Ελληνική επικράτεια μαζί με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη λύση στη μεταφορά των εμπορευμάτων σας άμεσα και με ασφάλεια.


Eurocargo - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Eurocargo βρισκεται στη διεύθυνση 17ο χλμ ΕΟ Αθηνών Κορίνθου Ασπρόπυργος, Αττική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Logistics και Διεθνείς Μεταφορές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105599860.

Tags

διανομή εμπορευμάτων Ασπρόπυργος, μεταφορική Ασπρόπυργος, υπηρεσίες logistics Ασπρόπυργος, διεθνείς μεταφορές Ασπρόπυργος, εθνικές μεταφορές Ασπρόπυργος, μεταφορές στα Βαλκάνια Ασπρόπυργος

Βίντεο

Social Media

Άλλα Καταστήματα

Eurocargo

Αεροδρομίου 96
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη, 57013
Ελλάδα