Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε

Πλαστικά Είδη

Διεύθυνση

Ζευγολατειό, Θέση Τσακίρη, Ζευγολατειό, Κορινθία 20006 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2741054900

Φαξ

2741051901

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Από το 2000 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητη έκταση 65.000 τ.μ., οι οποίες περιλαμβάνουν εργοστάσιο, αποθήκες και γραφεία, συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 14.000 τ.μ. και διαθέτουν όλους τους απαραίτητους χώρους για την σωστή λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης. Στο νέο χώρο λειτουργίας της η επιχείρηση διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της, ενώ δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα της συσκευασίας, όπου και ανέπτυξε συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες εμφιάλωσης νερού, αναψυκτικών, τροφίμων, εκτύπωσης κ.α. παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ανταγωνιστικών προϊόντων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.


Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε βρισκεται στη διεύθυνση Ζευγολατειό, Θέση Τσακίρη Ζευγολατειό, Κορινθία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Πλαστικά Είδη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2741054900.

Tags

πλαστικά είδη Ζευγολατειό, βιομηχανία πλαστικών ειδών Ζευγολατειό

Βίντεο

Social Media

Άλλα Καταστήματα

Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε

Σταδίου 10
Αθήνα, Αττική, 10564
Ελλάδα