Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Νέα Αλικαρνασσός, Βιομηχανική Περιοχή, Ηράκλειο, Ηράκλειο 71601 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2810380895

Φαξ

2810380897

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ με τον διακριτικό τίτλο ΕΥΡΩΠΑΚ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1985 από τον κ. Στυλιανό Τσαγκαράκη με σκοπό την παραγωγή προϊόντων πλαστικής συσκευασίας μεγάλης αντοχής και ποιότητας. Προϋπήρχε όμως σαν ατομική επιχείρηση από το 1982. Η εταιρεία εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης σε ιδιόκτητο χώρο από το 1988.

Από τον Δεκέμβρη του 2015, η εταιρεία έχει περάσει σε μια νέα εποχή μετά την αλλαγή διοικητικού καθεστώτος και την είσοδο των παιδιών του κ. Στυλιανού Τσαγκαράκη, Ιωάννας, Γεωργίου και Νικολάου Τσαγκαράκη. Παρά την αλλαγή, η εταιρεία παραμένει πιστή στις αρχές της και συνεχίζει την προσπάθεια της στην παραγωγή κορυφαίων ποιοτικών προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.


Europack - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Europack βρισκεται στη διεύθυνση Νέα Αλικαρνασσός, Βιομηχανική Περιοχή Ηράκλειο, Ηράκλειο και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βιοτεχνία Πλαστικών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2810380895.

Tags

βιομηχανία πλαστικών ειδών Ηράκλειο, βιομηχανία ειδών συσκευασίας Ηράκλειο, πλαστικά είδη Ηράκλειο, εμπόριο τσαντών Ηράκλειο, σάκοι απορριμμάτων Ηράκλειο, Κρήτη

Βίντεο

Social Media