Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Evelyns Fashion

Βιοτεχνία Μαγιό

Διεύθυνση

Μετεώρων 35, Πετρούπολη, Αττική 13231 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105010582, 6978319358

Φαξ

2105028865

Ιστότοπος

Πληροφορίες

H Εvelyn Fashion είναι εργοστάσιο κατασκευής γυναικείων μαγιό, ιδρύθηκε το 1986 από τον Καρυοφύλλη Βασίλειο. Βασικό πλεονέκτημα από τη γέννηση της έως σήμερα, είναι ότι με επιτυχία καλύπτει τις εξιδεικευμένες ανάγκες της σημερινής γυναίκας, ως προς την εφαρμογή και τα σχέδια των μαγιό σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

H εταιρία στεγάζεται σε 2 ιδιόκτητα κτήρια των 800 τ.μ. συνολικά. Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για την κοπή των υφασμάτων, την ραφή και την ολοκλήρωση των προϊόντων της καθώς και show room για την εξυπηρέτηση της λιανικής και χονδρικής πώλησης των μαγιό.


Evelyns Fashion - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Evelyns Fashion βρισκεται στη διεύθυνση Μετεώρων 35 Πετρούπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βιοτεχνία Μαγιό. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105010582.

Tags

βιοτεχνία μαγιό Πετρούπολη, μαγιό Πετρούπολη, γυναικεία μαγιό Πετρούπολη, αντρικά μαγιό Πετρούπολη, παιδικά μαγιό Πετρούπολη, μπικίνι μαγιό Πετρούπολη, αξεσουάρ θαλάσσης Πετρούπολη, παρεό Πετρούπολη, φορέματα Πετρούπολη

Βίντεο

Social Media