Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Far East

Εστιατόρια Κινέζικης Κουζίνας

Διεύθυνση

Μπουμπουλίνας 3, Κως, Δωδεκάνησα 85300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2242020969

Πληροφορίες

Far East Κινέζικο Εστιατόριο Κώς Το "Far East" είναι ένα κινέζικο εστιατόριο το οποίο λειτουργεί στο νησί μας από το 1996. Με πολύ καλό φαγητό, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, όπου η διακόσμηση είναι απλά υπέροχη, ειδικά για ένα ρομαντικό δείπνο. Η απωανατολική πληθωρική πολυτέλεια, οι ωραίες κλασικές αλλά και οι φαντεζί σπεσιαλιτέ, οι ιδιαίτερες γεύσεις και η εξυπηρέτηση θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Ξεφυλλίζοντας το μενού ανακαλύπτετε ένα γευστικό οδηγό. Οι επιλογές πάρα πολλές και σίγουρα χρειάζονται πολλές επισκέψεις για να τις γευτείτε όλες. Η κουζίνα περιλαμβάνει σούπες και ιδιαίτερες σαλάτες που αποδεικνύουν ότι δεν επισκέπτεστε άλλο ένα κινέζικο εστιατόριο, αλλά ένα ασιατικό στέκι γεύσεων.


Far East - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Far East βρισκεται στη διεύθυνση Μπουμπουλίνας 3 Κως, Δωδεκάνησα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εστιατόρια Κινέζικης Κουζίνας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2242020969.

Tags

κινέζικο εστιατόριο Κως, chinese restaurant Kos, ασιατική κουζίνα Κως, Κως

Βίντεο

Social Media