Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Φασλής Χρήστος

Δικηγορικά Γραφεία

Διεύθυνση

Σταδίου 61, Αθήνα, Αττική 10551 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105243126, 6973395362

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το γραφείο Χρήστου Φασλή & Συνεργατών διεκπεραιώνει υποθέσεις από όλο το φάσμα του δικαίου, αλλά εξειδικεύεται στους τομείς του αστικού δικαίου-δικαίου ακινήτων, του δικαίου των εταιρειών, του δικαίου του διαδικτύου και του δικαίου της πνευματικής ιδιοκτησίας και δραστηριοποιείται σε Αθήνα-Πειραιά αλλά και πανελλαδικά. Θεωρούμε αλληλένδετους και αλληλοσυσχετιζόμενους τους παραπάνω τομείς δικαίου, καθότι συναποτελούν ένα ευρύ φάσμα προστασίας του χώρου της δημιουργίας, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας αλλά και του ίδιου του πολίτη. Οι υπηρεσίες μας συνεπώς, απευθύνονται σε εταιρείες αλλά και σε φυσικά πρόσωπα.


Φασλής Χρήστος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Φασλής Χρήστος βρισκεται στη διεύθυνση Σταδίου 61 Αθήνα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Δικηγορικά Γραφεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105243126.

Tags

δικηγόρος Αθήνα, δικηγορικό γραφείο Αθήνα, εξωδικαστικός μηχανισμός επιχειρήσεων Αθήνα, αστικό δίκαιο Αθήνα, εμπορικό δίκαιο Αθήνα

Βίντεο

Social Media