Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Fast Medical Service

Ιατρικά Μηχανήματα

Διεύθυνση

Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 206, Ζωφριά, Άνω Λιόσια, Αττική 13344 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2107777533, 6945232510

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρία Fast Medical Service (FMS) ιδρύθηκε το 1988 από τον Ιωάννη Μερσινιά με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών τεχνικής κάλυψης (επισκευής) στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων.


Είχε παρατηρηθεί ότι είτε λόγω του ιδιαίτερα υψηλού κόστους διατήρησης τεχνικού τμήματος από εταιρίες, είτε λόγω έλλειψης αντιπροσώπευσης υπήρχε μεγάλο κενό στην τεχνική κάλυψη των ιατρικών συσκευών με αποτέλεσμα να μένουν ασυντήρητα μηχανήματα που έχουν άμεση σχέση με την ζωή των ασθενών.

Έτσι αποφασίσθηκε να δημιουργηθεί μια αμιγώς τεχνική εταιρία, η οποία θα μπορούσε να εξυπηρετήσει είτε άλλες εταιρίες (κατασκευαστές και αντιπροσώπους), παρέχοντας τους την κάλυψη που δεν είχαν με μικρό κόστος, είτε κατευθείαν τους πελάτες (νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και ιδιώτες γιατρούς), οι οποίοι είχαν «ορφανά» μηχανήματα. Το βήμα ήταν πρωτοποριακό για τα δεδομένα του χώρου στην Ελλάδα.


Fast Medical Service - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Fast Medical Service βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 206, Ζωφριά Άνω Λιόσια, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ιατρικά Μηχανήματα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2107777533.

Tags

πιστοποιημένη συντήρηση ιατρικών μηχανημάτων Άνω Λιόσια, επισκευή ιατρικών μηχανημάτων Άνω Λιόσια, συντήρηση ιατρικών μηχανημάτων Άνω Λιόσια

Βίντεο

Social Media