Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Θέση Λάκκο Κάτσαρη Βιομηχανική Περιοχή Νέα Ζωή, Ασπρόπυργος, Αττική 19300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105595140, 2105596078

Φαξ

2105596078

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην εταιρεία FEG που λειτουργεί από το 1985 βρίσκεται όλη η γραμμή παραγωγής λιπαντικών και γράσων. Δηλαδή η μονάδα παραγωγής και συσκευασίας, το υπερσύγχρονο χημείο, οι αποθηκευτικοί χώροι έτοιμου προϊόντος καθώς και τα γραφεία της διοίκησης.

Κατασκευάζουμε λιπαντικά για αυτοκίνητα, μηχανές, φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα πάντα συμβαδίζοντας με τις διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές καθώς και τις απαιτήσεις όλων των κατασκευαστών.


FEG - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, FEG βρισκεται στη διεύθυνση Θέση Λάκκο Κάτσαρη Βιομηχανική Περιοχή Νέα Ζωή Ασπρόπυργος, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Λιπαντικά. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105595140.

Tags

λιπαντικά Ασπρόπυργος, λιπαντικά αυτοκίνητων Ασπρόπυργος, χημικά Ασπρόπυργος, αντιψυκτικά Ασπρόπυργος, βιομηχανικά προϊόντα Ασπρόπυργος, γράσα Ασπρόπυργος, παραφλού Ασπρόπυργος

Βίντεο

Social Media