Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Floral Tales

Φυτώρια

Διεύθυνση

6ο χλμ. Χαλκίδας Βασιλικού, Χαλκίδα, Εύβοια 34100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2221053874

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Τις καθημερινές σας προσφέρουμε ολόφρεσκα κομμένα λουλούδια για το σπίτι σας ή για να χαρίσετε σε έναν φίλο σας! Τα Minimal / alternative ή classic pots που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τα πιο ιδιαίτερα φυτά θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας! Το Pop Up Shop της Floral Tales τις ημέρες των γιορτών είναι μαζί σας κ γεμίζει με τις ξεχωριστες συνθεσεις λουλουδιών αλλά και μικρά δωράκια ! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για οποιαδήποτε πληροφορία !


Floral Tales - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Floral Tales βρισκεται στη διεύθυνση 6ο χλμ. Χαλκίδας Βασιλικού Χαλκίδα, Εύβοια και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φυτώρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2221053874.

Tags

σπορόφυτα Χαλκίδα, κηπευτικά Χαλκίδα, χώματα Χαλκίδα, διοργάνωση εκδηλώσεων Χαλκίδα, φρέσκα λουλούδια Χαλκίδα, γάμος Χαλκίδα, βάπτισα Χαλκίδα, συνθέσεις Χαλκίδα, αποξηραμένα λουλούδια Χαλκίδα, φυτά εσωτερικό χώρου Χαλκίδα, κασπό Χαλκίδα, Εύβοια

Βίντεο

Social Media