Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Φλωράς

Ανθοπωλεία Φυτώρια

Διεύθυνση

Αραχώβης 27, Εξάρχεια, Αττική 10680 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2103602232, 6976169360

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Για περισσότερα από 45 χρόνια, το ανθοπωλείο μας “Φλωράς” το οποίο βρίσκεται στα Εξάρχεια, είναι κοντά σας με τα καλύτερα μπουκέτα και λουλούδια τα οποία μπορούν να ομορφύνουν και να στολίσουν κάθε στιγμή της ζωής σας. Ανθοδέσμες και συνθέσεις για κάθε σας υποχρέωση, φυτά και γλάστρες για το σπίτι, τη βεράντα ή και το γραφείο σας πάντα στις καλύτερες τιμές.

Το ανθοπωλείο μας αποτελεί ένα σύγχρονο ανθοπωλείο, το οποίο εξελίσσεται στην διάρκεια του χρόνου και το χαρακτηρίζουν η απλότητα, η φυσική ομορφιά των λουλουδιών και η άψογη εξυπηρέτηση από το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας.

Η εμπειρία μας στον τομέα της ανθοκομίας και της ανθοδετικής μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε πρωτότυπα μπουκέτα, ανθοδέσμες και συνθέσεις με ποικιλία χρωμάτων και λουλουδιών τα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για πολλές περιστάσεις όπως γενέθλια, γέννηση, εγκαίνια, ανάρρωση αλλά και κάθε περίσταση.


Φλωράς - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Φλωράς βρισκεται στη διεύθυνση Αραχώβης 27 Εξάρχεια, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ανθοπωλεία Φυτώρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2103602232.

Tags

ανθοπωλείο Εξάρχεια, ανθοδέσμες Εξάρχεια, συνθέσεις Εξάρχεια, μπουκέτα Εξάρχεια, άνθη Εξάρχεια, φυτά Εξάρχεια, στολισμός γάμου, στολισμός βάφτισης Εξάρχεια

Βίντεο

Social Media