Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

FMS ΑΕ

Αντιπροσωπεία & Συνεργείο Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη 4, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αττική 18233 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2111038800

Φαξ

2111038890

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η FMS, το μεγαλύτερο επισκευαστικό δίκτυο στην Ελλάδα, περιλαμβάνει πλέον πάνω από 22.000 τ.μ. εγκαταστάσεις, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης ατυχήματος, συντήρησης και επισκευής του οχήματος σας. Με την μεγαλύτερη εξειδίκευση σε όλα τα Ευρωπαϊκά, Κορεάτικα και Ιαπωνικά οχήματα, εμπιστευτείτε στους ειδικούς την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.


FMS ΑΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, FMS ΑΕ βρισκεται στη διεύθυνση Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη 4 Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αντιπροσωπεία & Συνεργείο Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2111038800.

Tags

αντιπροσωπεία HYUNDAI Άγιος Ιωάννης Ρέντης, αντιπροσωπεία KIA Άγιος Ιωάννης Ρέντης, αντιπροσωπεία FIAT Άγιος Ιωάννης Ρέντης, έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Άγιος Ιωάννης Ρέντης, συνεργείο αυτοκινήτων Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα

Βίντεο

Social Media