Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Forty One

Εστιατόρια

Διεύθυνση

Άγιος Γεώργιος, Σαντορίνη, Κυκλάδες 84703 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2286082710

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το FORTY ONE έρχεται να δώσει στην έννοια της ποιότητας και της αισθητικής καινούργιο νόημα, ενώ έχει το αποκλειστικό προνόμιο να βρίσκεται στην καλύτερη παραλία του υπέροχου νησιού της Σαντορίνης. Είναι η επιτομή της καλής ζωής, μιας και πλαισιώνεται ιδανικά με διεθνή και μεσογειακή κουζίνα σε συνδυασμό με μοναδικά cocktails τα οποία σας προσφέρουν απλόχερα αυτό που επιθυμείτε.
Στο χώρο που βρίσκεται το FORTY ONE υπήρχε ένα εργοστάσιο ντομάτας. Aμέσως σκεφθήκαμε πως ένας τέτοιος χώρος δε θα μπορούσε να πάει χαμένος. Ήταν ακριβώς αυτό που ψάχναμε. Ένας μεγάλος και άνετος χώρος δίπλα στην ομορφότερη μαύρη παραλία του νησιού στην οποία μπορεί κανείς να οργανώσει πολλές δεξιώσεις που θα μείνουν αξέχαστες στους καλεσμένους αλλά και να απολαύσει τις διακοπές του με τον καλύτερο τρόπο. Κι έτσι έγινε και γίνετε μέχρι σήμερα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς ! Συνεχίζουμε πιο δυνατοί !


Forty One - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Forty One βρισκεται στη διεύθυνση Άγιος Γεώργιος Σαντορίνη, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εστιατόρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2286082710.

Tags

sushi bar Άγιος Γεώργιος, cocktail Άγιος Γεώργιος, μπαρ Άγιος Γεώργιος, δημιουργική μεσογειακή κουζίνα Άγιος Γεώργιος, ελληνική μεσογειακή κουζίνα Άγιος Γεώργιος, prive γάμοι Άγιος Γεώργιος, παραλία Άγιος Γεώργιος, beach bar Άγιος Γεώργιος, Σαντορίνη

Βίντεο

Social Media