Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Φουρλάς Γεώργιος

Καυστήρες Κυκλοφορητές
Ενεργειακά Τζάκια
Λέβητες

Διεύθυνση

Πατρών 78, Κόρινθος, Κορινθία 20100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2741072140, 6936706735

Φαξ

2741072140

Πληροφορίες

Η επιχείρησή μας με επικεφαλή το Γεώργιο Φουρλά, έχει έδρα στην Κόρινθο και δραστηριοποιείται στο εμπόριο ειδών θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων, προσφέροντας, παράλληλα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και εγκαταστάσεων θέρμανσης.

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία και γνώση στον τομέα των ειδών και συστημάτων θέρμανσης μπορούμε να παρέχουμε σωστή και πλήρη ενημέρωση στους υποψήφιους πελάτες μας, για όλες τις εναλλακτικές πηγές θέρμανσης, προκειμένου αυτοί με τη σειρά τους να επιλέξουν συνειδητά τα προϊόντα που χρειάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο γνωστές εταιρείες του χώρου, ώστε να φέρουμε στη διάθεσή σας αξιόπιστα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, αντοχής και λειτουργίας.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων θέρμανσης, την επισκευή και συντήρηση υφιστάμενων εγκαταστάσεων, καθώς και τον καθαρισμό καμινάδων από εξειδικευμένο προσωπικό, άμεσα και υπεύθυνα.


Φουρλάς Γεώργιος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Φουρλάς Γεώργιος βρισκεται στη διεύθυνση Πατρών 78 Κόρινθος, Κορινθία και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Καυστήρες Κυκλοφορητές, Ενεργειακά Τζάκια και Λέβητες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2741072140.

Tags

ενεργειακά τζάκια Κόρινθος, λέβητες ξύλου Κόρινθος, pellet Κόρινθος, πυρήνας Κόρινθος, καθαρισμοί καμινάδων Κόρινθος, επισκευές καυστήρων Κόρινθος, ηλιακά συστήματα Κόρινθος, αντλίες θερμότητας Κόρινθος, αποφράξεις Κόρινθος, μονώσεις Κόρινθος, θερμοπροσόψεις Κόρινθος, ανακαινίσεις Κόρινθο, ελαιοχρωματισμοί Κόρινθο, γυψοσανίδες Κόρινθο

Βίντεο

Social Media