Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 12, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αττική 18233 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2104922336, 2104922918

Φαξ

2104922337

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία κουρτινόβεργων, συστημάτων σκίασης και Roman. Η εταιρία μας λειτουργεί από το 1993 και από τότε ακολουθεί μια συνεχώς ανοδική πορεία. Μεγάλη γκάμα σχεδίων, ποιότητας και χρωμάτων κατασκευασμένα για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο σπιτιού μοντέρνο ή κλασικό.

Η ποιότητα η άμεση εξυπηρέτηση και οι χαμηλές τιμές έχουν καθιερώσει την εταιρία μας στον χώρο. Καθημερινό μας μέλημα είναι η εξέλιξη των υλικών, των σχεδίων αλλά και των υπηρεσιών μας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.


Frans - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Frans βρισκεται στη διεύθυνση Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 12 Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Είδη Σπιτιού. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2104922336.

Tags

είδη σπιτιού Άγιος Ιωάννης Ρέντης, roman Άγιος Ιωάννης Ρέντης, roler Άγιος Ιωάννης Ρέντης, κουρτινόβεργες Άγιος Ιωάννης Ρέντης, συστήματα σκίασης Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Αττική

Βίντεο

Social Media