Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γαία

Συσκευασία Τυποποίηση

Διεύθυνση

Περιφερειακή οδός Χώρας Γαλανάδου, Νάξος, Κυκλάδες 84300 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2285025259

Πληροφορίες

Όλοι γνωρίζουν, αγαπάνε και ζητάνε “ΠΑΤΑΤΑ ΝΑΞΟΥ”! Τώρα ήλθε η ώρα να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την “ΓΑΙΑ ΝΑΞΟΥ”! Η πείρα των 30 ετών στην καλλιέργεια και παραγωγή πατάτας αλλά και ο σεβασμός σε αυτό που κάνουμε, μας δημιούργησε την ανάγκη να προσφέρουμε εκτός από το προϊόν μας και τις υπηρεσίες μας στον καταναλωτή.

Έτσι λοιπόν, μας γεννήθηκε η ιδέα να προσφέρουμε αυτό το προϊόν φρεσκοκομμένο και διατηρημένο κάτω από τις πιο σωστές συνθήκες, έτοιμο για κατανάλωση.

Αυτή η προσπάθειά μας, πιστεύουμε ότι είναι η ιδανικότερη λύση για το κατάστημά σας (ή την επιχείρησή σας).

Ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο που η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη – και θα σας απαλλάξει από επιπλέον σκοτούρες, χρόνο και χέρια ξέροντας ότι ανά πάσα στιγμή, έχετε στο ψυγείο σας έτοιμες φρεσκοκομμένες ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑΞΟΥ, έτοιμες για μαγείρεμα με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο εσείς γνωρίζετε


Γαία - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γαία βρισκεται στη διεύθυνση Περιφερειακή οδός Χώρας Γαλανάδου Νάξος, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συσκευασία Τυποποίηση. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2285025259.

Tags

βιοτεχνία κοπής πατάτας Νάξος, βιοτεχνία πατάτας Νάξος, φρέσκια αποφλοιωμένη πατάτα Νάξος, τοπική παραγωγή πατάτας Νάξος, συσκευασία πατάτας Νάξος, φρέσκες κομμένες πατάτες Νάξος

Βίντεο

Social Media