Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Gallerie Di Bonboniera

Είδη Γάμου Βάπτισης

Διεύθυνση

Ανδρούτσου 17, Κατερίνη, Πιερία 60132 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2351039455, 2351039144

Πληροφορίες

Στην επιχείρηση "Gallerie Di Bonboniera" θα εμπιστευτείτε τη διοργάνωση του γάμου σας από τη δημιουργία των προσκλητηρίων έως τη φωτογράφιση, τον ανθοστολισμό, την οργάνωση της δεξίωσης μετά την τελετή. Το εκπαιδευμένο προσωπικό ακούει τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων και δημιουργεί τις εκδηλώσεις των ονείρων τους.


Gallerie Di Bonboniera - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Gallerie Di Bonboniera βρισκεται στη διεύθυνση Ανδρούτσου 17 Κατερίνη, Πιερία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Είδη Γάμου Βάπτισης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2351039455.

Tags

φωτογραφίσεις Κατερίνη, βιντεοσκοπήσεις Κατερίνη, φωτογραφίες Κατερίνη, βίντεο Κατερίνη, βιντεοσκόπηση γάμων Κατερίνη, photography Κατερίνη, wedding photography Κατερίνη, είδη γάμου Κατερίνη, είδη βάπτισης Κατερίνη, οργάνωση εκδηλώσεων Κατερίνη, προσκλητήρια Κατερίνη, μπομπονιέρες Κατερίνη, Πιερία

Βίντεο

Social Media