Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γεμενετζής Παναγιώτης

Εκκλησιαστικά Είδη

Διεύθυνση

18ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Μελισσοχώρι, Θεσσαλονίκη 57018 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2394031605, 6944514815, 6947002504

Φαξ

2310332579

Πληροφορίες

Η εταιρία μου "Γεμενετζής Παναγιωτης ΑΕ", στεγάζεται σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1000τ.μ., στο Μελισσοχώρι, έξω από την Θεσσαλονίκη.

Στο εργασιακό μας χώρο δεν θα βρείτε σύγχρονα ξυλογλυπτικά μηχανήματα, ούτε μοντέρνες τεχνολογίες γραφής και αντιγραφής, διότι εμείς επιμένουμε στην αυθεντική Ορθόδοξη εκκλησιαστική ξυλογλυπτική τέχνη. Εδώ θα βρείτε όμως άξιους τεχνήτες και άριστους σκαλιστές με γνώση και πάθος για τη δουλειά τους. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει μηχανήματα επεξεργασία ξύλου και βαφείο. Η παραγωγική μας γραμμή, μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο υψηλές απαιτήσεις και να καλύψει όλες τις ανάγκες των Ιερών Ναών και των Μοναστηριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Γεμενετζής Παναγιώτης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γεμενετζής Παναγιώτης βρισκεται στη διεύθυνση 18ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς Μελισσοχώρι, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εκκλησιαστικά Είδη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2394031605.

Tags

εκκλησιαστικά είδη Μελισσοχώρι, ξυλόγλυπτα Μελισσοχώρι, εκκλησιαστικά ξυλόγλυπτα Μελισσοχώρι, τέμπλα Μελισσοχώρι, εκκλησιαστικά έπιπλα Μελισσοχώρι, προσκυνητάρια Μελισσοχώρι, χειροποίητα έπιπλα Μελισσοχώρι, χειροποίητες κατασκευές Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media