Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Georgia Studios

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Φούρνοι Κορσεών, Φούρνοι, Σάμος 83400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2275051450, 6976818125

Φαξ

2275051484

Πληροφορίες

Οι Φούρνοι αποτελούν την καλύτερη επιλογή του Aνατολικού Aιγαίου γι' αυτούς που αγαπούν την ηρεμία, το ψάρεμα, το κολύμπι και τις διακοπές με σκάφος.

Τα οικογενειακά διοικούμενα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά μας “Georgia Studios” βρίσκονται στους Φούρνους Κορσεών ή διαφορετικά στο νησί των Κουρσάρων και προσφέρουν μοναδικές και όμορφες διακοπές σε κάθε επισκέπτη.

Είναι κατάλληλα για οικογενειακές διακοπές, επειδή είναι μεγάλα και άνετα (42τμ κάθε διαμέρισμα), είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, διπλά και μονά κρεβάτια και ευρύχωρο wc. Διαθέτουν πανοραμική θέα στην κοιλάδα και το χωριό, ενώ είναι πολύ ήσυχα και ιδανικά για να χαλαρώσετε.


Georgia Studios - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Georgia Studios βρισκεται στη διεύθυνση Φούρνοι Κορσεών Φούρνοι, Σάμος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2275051450.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Φούρνοι, ενοικιαζόμενα studios Φούρνοι, διαμονή στους Φούρνους, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Φούρνοι, rooms to rent Fournoi

Βίντεο

Social Media